11.10.2013

Niin ihastuin sokeriseen nutriaan - My Metal Crush Nails by IsaDora

Kynsilakoissankin trendit tulevat ja menevät. Vaan nyt taisi käydä niin, että aikuinen nainen ihastua jämähti IsaDoran tekstuurilakkoihin joita myös hiekka- tai sokerilakoiksi kutsutaan. Paksuhko ja erittäin kestävä lakka, joka jo yhdellä kerroksella antaa säihkyvän karhean lakkapinnan.

Kesäkynsillä oli turkoosia ja kultaoranssia, nyt IsaDoran syyskokoelmasta luvassa Metal Crush* ja Black Crush*. Metal Crush, nro 102 oli rakkautta ensisilmäyksellä; täydellinen nutria / maitokahviin vivahtava väri upealla hohteella (mustan lakan tulen esittelmään myöhemmin).








Erinomaisen kestävyyden lisäksi mukavaa näissä lakoissa on helppo poistettavuus,  kommervenkeittä pois ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Aikuinen nainen niin tykkää - varsinkin tuo Metal Crushin väri, -ah!

Ai niin, Hannelen Künsii-blogissa on kiva katsaus kynsilakkatrendeihin KLIK

ps. lakkaa Sugar Crush ohuelti ja huom. päällyslakkaa ei  tarvita


*lakat saatu blogin kautta

12 kommenttia:

  1. On nuo Isadoran Sugar Crushit vaan niin kauniita. Uusissakin taas useampi kuolauksen arvoinen <3
    Kiitos linkkauksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Niin totta, minua himottaisi lila. Ja ole hyvä, mukava lukea huomioitasi :-)

    VastaaPoista
  3. Jahas, nyt on siis kaupan myös meikäläiselle kelpaavat värit! NYT mäkin ostan ko. lakan ja värissä Metal Crush! Upee ainakin pitkissä kynsissä! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä väri on kyllä minustakin hieno! Sopivassa suhteessa maitokahvia ja karhean kaunista kimallusta. Toimii myös lyhyissä kynsissä.

      Poista
  4. Onpas hauska nuden värinen sugar crush -lakka! Ja siinä näyttää olevan juuri noita isompiakin glittereitä mistä itse pidän kovin, tekee pinnasta vieläkin elävämmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Elävä on juuri oikea sana kuvaamaan lakan pintaa. Pientä ja isoa hippusta, kuin sokeria.

      Poista
  5. Anonyymi13/10/13

    Kauniit kynnet, wau

    VastaaPoista
  6. Oih, ihana väri tuo 102! Mäkin haluan!

    VastaaPoista
  7. Totta, ja ei kun kaupoille ;-)!

    VastaaPoista
  8. Nämä on niin upeita! Minä miellyin moneen näistä, joita blogissani testasin. Ei ole minullakaan vielä laantunut tämä tekstuuri-innostus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ole ainoa jolla tekstuuri-innostus jylläa aina vain :-) Ihmeen suuri ero esim kimmellyksessä värien välillä..

      Poista