13.1.2017

Prinsessauniin kukkaistuoksun siivin –testissä monikäyttöinen ja suloisesti tuoksuva ruusuvesi



Näin talvisen pimeyden keskellä on hyvä muistella kesää; valoa, lämpöä, vehreyttä ja kukkien tuoksua. Iltaisin kukkien maailmaan ja uneen minut saatteleekin Rosa Damascenasta valmistettu ruusuvesi. Tällä kertaa kyseessä on FLOW kosmetiikan luomu ruusuvesi*: puhdistetuille kasvoilleni kevyt suihkaus ennen seerumia ja / tai yövoidetta - tuntuu hyvältä iholla ja tuoksuu, tykkään <3!
Monikäyttöisen ruusuveden kerrotaan normalisoivan ihon pH-arvon, toimivan kasvovetenä, hius- ja vartalosuihkeena, heleyttävän ja kosteuttavan ihoa, supistavan ihohuokosia, vähentävän punakkuutta ja rauhoittavan ihoa ( tarvittaessa myös päänahkaa ). Kiva oli kuulla että FLOW lupaa tuotteen sopivan kaikille ihotyypeille ja erityisesti tällaiselle aikuiselle, kuivuuteen ja couperosaan taipuvaiselle iholle.
 

Ruusuvesi on ihon hoidossa tuttua jo varhaisilta teinivuosilta, mutta jotenkin olin sen matkan varrella aivan unohtanut. Kiva muistutus tuli Flown marraskuisessa Sheabutter Workshopissa ( aikaisempi postaukseni täällä KLIK ), josta sain pullollisen ruusuvettä kotiin kokeiltavaksi.

Hyvien ominaisuuksien lisäksi tuotteessa on puhdas ruusun tuoksu; suloisen nostalginen, turvallinen ja positiivisia mielikuvia mieleen nostava. Kesäpäivä mummolassa :-)

Ovatko kukkaisvedet sinulle tuttuja?
 

Flow kosmetiikka.fi -verkkokauppaan KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

* tuote on lehdistönäyte

10 kommenttia:

  1. Toi Flown ruusuvesi on aivan ihana <3 Tuoksuu oikeasti ruusuilta ja sen säilyvyys on huippuluokkaa tummassa lasipullossa.

    VastaaPoista
  2. Ruusuvettä on paljon eri tarkoituksiin käytössä Marokossa. On ihollw, hiuksiin ja sitten tietenkin myös leivonnaisiin.
    Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin tietenkin Outi, sinähän tunnet ruusujutut! Leivonnaisissa voisi olla kokeilemisen arvoista myös. Terkkuja <3

      Poista
  3. En ole Flown Ruusuvettä kokeillut, mutta monia muita kuitenkin, ihania tuotteita. <3

    VastaaPoista
  4. Olen kokeillut erilaisia kukkaisvesiä ja pitänyt niistä. Sain juuri Flown ruusunmarjaöljyä testiin, pullo aukeaa viikonloppuna.

    VastaaPoista
  5. Mä olen kokeillut Flowlta vain savijauheita, pitäisikin tässä suhteessa vähän terästäytyä, varsinkin sarjan vartalotuotteilla ei voisi ihan kovasti metsään mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle Flow on suht uusi tuttavuus, mutta olen tykännyt. Mukavaa päivää sinulle.

      Poista
  6. Ruusuvedestä tulee mieleen isoäitini, joka käytti sitä ahkerasti. Täytyypä kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu mielikuva, minäkin muistelin mummolaa <3

      Poista