13.4.2017

Loistotuote siistiin kynsienhoitoon a'la Lavera

Kädet ovat henkilön käyntikortti, niinhän sitä sanotaan ja tuohon uskon edelleen. Tapanani on pitää hyvää huolta käsistä ja kynsistä, siispä käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä kuluu.Viimeksi mainittuun sarjaan löysin erityisen mieluisan ja helppokäyttöisen tuotteen:  Lavera Intense Nail Gel -kynsienhoitogeelin. 

Laveran syväkosteuttava geeli levitetään kynsille / kynsinauhoille siveltimellä & hierotaan sormin. Mahtijuttu on se, että tuote imeytyy nopeasti - ei siis tahmaisia öljysormia :-) Nuo hauskannäköiset vihreät pallerot eli aktiivihelmet, sisältävät kynsiä ja kynsinauhoja hellivää ananas-uutetta ja luomu aloeveraa. 














 Lavera Intense Nail Gel* 10 ml, hinta n 8e. Vegan.

INCI: Aqua, Glycerin, Alcohol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Fragrance **,Dehydroxanthan Gum, Ananas Sativus fruit extract*, Cocos Nucifera fruiteExtract*, Aloe Barbadensis Leaf extract, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Chromium Oxide Green (CI 77288), Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Iron Oxide (CI 77492), Limonene**, Linalool**

*sertifioidut luomuviljellyt raaka-aineet
**luonnolliset eteeriset öljyt
 
Kynsilläni tällä kertaa valkoista ja metallisävyjä hologramharmaasta pinkihtävän kautta hopeaan. Tarkoituksena vielä koristella valkoinen jotenkin, kunhan keksin..

* tuote on lehdistönäyte

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

8 kommenttia:

  1. Tämä on loistotuote, itsekin käytän tätä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja hyvää pääsiäistä sinulle!

      Poista
  2. Mä pähkäiin tämän ja voiteen välillä mutta päädyin kuitenkin voiteeseen. Oiskohan pitänyt sittenkin valita toisin...tosin olen tykännyt voiteestakin:)

    VastaaPoista
  3. Tätä voisikin testailla. Minun työssäni kun kädet ja varsinkin kynnet ovat kovilla.
    Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oioi, uskon että kätesi ja kyntesi kovilla - rasvausta vain ja vähintäänkin väritöntä kynsilakkaa suosittelisin. Rentouttavaa ja kivaa pääsiäistä myös sinulle Outi!

      Poista
  4. Mä en tiennytkään, että Laveralla on tällainen tuote. :)

    VastaaPoista
  5. Heippa! Taidanpa ostaa tuota, omat kynteni tarvitsevat jotain superhuoltoa, ovat niin hitsin huonossa kunnossa :/ ps. käy taas joskus moikkaamassa mun blogissa, FF-blogi on siellä suositeltujen listalla edelleen :D

    VastaaPoista