26.10.2017

Messutunnelmia ja poimintoja osa 2 #iloveme2017



Sunrise Cosmetics -osastolla erittäin mielenkiintoisia Iroha-naamioita ja kauniita Vivanel-tuotteita ilahduttavan edulliseen hintaan. Naamioita täytyy ehdottomasti päästä kokeilemaan!

Jolie oli yksi messujen kauneimmista osastoista. Ystävällinen palvelu ja oikein nätit nuo myyjien yhtenäiset mustavalkoiset asut.

Avonin osastolla riitti kuhinaa. Esittelyssä mm. uusi kaksiosainen Eve Duet -tuoksu ja Liquid Lip Laquer -nestemäinen huulipuna. Tosi kiva idea tämä kynsilakkabaari!


Ihastuttava Karita Tykkä ja kollageenit.

Mukavaa oli huomata että kiinnostavia tuotteita oli tarjolla myös miehille. Biozellin uudet Bullet Proof -partatuotteet näyttivät kivoilta, samoin kuin Sunrise Cosmeticsin Man Cave -sarja - hyviä lahjaideoita molemmat. Partakuvallinen yskänsiirappi löytyi yllättäen Korresilta. Ja hih, entäpä Dick Johnsonin humoristinen Pallivaha -taisi olla myyntihitti kuten messuilla viime vuonnakin.


Erotiikan Herkkukauppa oli ilahduttava tuttavuus. Monenlaisia jännittäviä tyylikkäästi muotoiltuja juttuja, surinalla ja ilman. Herkkukaupan omistaja Johanna esitteli tuotteita ammattitaitoisesti ja mutkattomasti. Mahtavaa oli huomata erityisesti nuorempien naisten suhtautuminen - sivusta kuulin kahvipöytäkeskustelun jossa iloisesti vertailtiin poikaystävälle ostettuja Herkkukauppa-lahjoja. Osastovierailuni aikana kävi myös pari reilusti aikuisempaa ladya jumppakuulaostoksilla - ehdottoman kannatettava idea!

Lopuksi vielä Elina K:n kasvotimantit - takuuvarma hitti näin juhlakauden alkaessa.

Yhteenvetona täytyy sanoa että varsin antoisat ja erittäin hyvin järjestetyt iloveme-messut. Kaksi päivää siellä humputtelin ja kyllä, katsottavaa ja tutkittavaa olisi riittänyt komeasti myös kolmanneksi.

Olitko messuilla?


Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram


12 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta ElinaK vinkistä, mietinkin, että mistä noita kauniita koristeita saa.
    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  2. Musta tuntuu, että mä olen taas missannut vaikka mitä. Ensi vuodelle täytyy tehdä etukäteissuunnitelma ja edetä sen mukaan:D Oli kiva nähdä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, aina kiva nähdä sinua! Ja totta, vaikka kuinka yrittää niin aina jää juttuja näkemättä.

      Poista
  3. Upeat kuvat<3
    Oli kiva nähdä messuilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja samoin, mukava nähdä ja vähän kierrelläkin yhdessä.

      Poista
  4. Oli niin hauskaa taas nähdä! <3 Me sorruttiin muuten kollageeniostoksille Karitan luennon jälkeen, hän on kyllä oiva mainos tuotteelleen ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, en ollenkaan ihmettele - niin kaunis on Karita. Ja tosiaan, oikein kiva tavata taas ja jopa kahtena messupäivänä.

      Poista
  5. Vivanel tuotteet kiinnostaisi. Mistähän niitä voi ostaa? Kerroit että hintakin on edullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Varmistan vielä asian ja palaan asap.

      Poista
  6. Anonyymi1/11/17

    Hei Iris!

    Ihanaa, että tuotteet kiinnostavat! :)

    Vivanel-tuotteet ovat upouusia ja saimme niitä sopivasti juuri messuille, mutta toistaiseksi niitä ei vielä kivijalkaliikkeistä saa. Verkkokauppaamme ne päivittyvät marraskuun alkupuolella, joten kannattaa odottaa muutama päivä ja sitten klikata osoitteeseen www.sunrisecosmetics.fi. :)

    Ystävällisin terveisin,
    Sunrise Cosmeticsin Salla

    VastaaPoista