9.10.2013

Aikuinen nainen ja kokemuksia Lumene Complete Rewind -sarjan tuotteista

Lupasin kertoa kokemuksistani koskien Lumenen *Complete Rewind -sarjaa. Tuotteiden testaus on nyt jatkunut 14 päivää.

Syväkorjaava Silmänympärysvoide on hyväntuoksuista, ohutta, nopeasti imeytyvää ja pehmeätä - mutta suoranaisia muutoksia en ole ihossani havainnut. Uudistava Tehoöljy puolestaan oli minulle aivan uudenlainen voimatuote ja mielenkiintoinen sellainen. Tärkeä huomio, jonka opin kokeilun kautta on se, että öljy on erittäin riittoisaa ja liikaa ei kannata laittaa. Miedosti tuoksuva kullanvärinen Tehoöljy jää myös ehdottomasti käyttöön ja uskon että varsinkin talvella siitä on apua pakkasen ja kuivan sisäilman rasittamalle iholleni.

Pikkuisen ongelmaa on Tehoöljyn pumppukorkin kanssa, tuntuu että se antaa liikaa - mietin että olisiko sellainen perinteinen pipettiannostelija ollut parempi...



Complete Rewind Syväkorjaava Päivävoide unohtui pois yhteiskuvasta, mutta kokeiltu on  ja hyväksi havaittu ( myös tärkeällä kaulan alueella - kyllä vain rakkaat ystävät, muistakaa kaula! ), taattua korkealuokkaista Lumenea. Pohjoisen ihmemarjan tyrnin käyttäminen sarjan ainesosana on loistoidea, aikuinen nainen tykkää!


Lisätietoa Lumenen sivuilta KLIK



* tuotteet saatu testiin blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti