20.11.2013

Amor Vincit Omnia, aikuinen nainen ruusuhuumassa

Hurmaava, etenkin koruistaan tunnettu Efva Attling lanseeraa Amor Vincit Omnia -tuoksun 29.11. Vielä en ole päässyt nuuhkimaan Kaiken voittavaa rakkautta, mutta kaunis kuva ja Efvan onnellinen ilme antavat vihjeitä suloisesta kukkaistuoksusta.



Kukat, erityisesti ruusut ovat olleet mielessäni, sillä pitkästä pitkästä aikaa tein pienen tuoksutilauksen Yves Rocherille. Oikealla yksi tilaamistani tuotteista, sopivasti käsilaukkukokoinen klassinen ruusutuoksu Rose Fraiche. Rose Fraiche sisältää ruusuabsoluuttia, greipin, bergamottin ja mandariinin eteerisiä öljyjä. Tämä tuoksu on myös nostalgiamatka, tulee mieleen ruusuvesi apteekin ruskeassa lasipullossa...vieläköhän sellaista on myynnissä.


Yves Rocherin sivuille KLIK


Vasemmalla eräs jo vähiin käynyt kukkais-suosikeistani, tuo Lancomen Miracle So Magic! josta valmistaja kertoo näin:

" Tämä kuohuva ja elämää sykkivä tuoksu on kuin alkavan päivän kajastus, jossa yhdistyvät aamukasteinen litsi ja freesia. Voit erottaa sen mausteisesta tuoksusta magnolian, jasmiinin, inkiväärin ja pippurin samalla kun taustalla lymyävät myski ja meripihka kietovat sinut aistikkaaseen loistoonsa."

Lancomen sivuille KLIK

Tässä vielä tuo mukavan edullinen ja nättiin pulloon pakattu Yves Rocher -ruusutuoksuni pakkauksen kanssa.





Minkälaiset tuoksut ovat sinua miellyttäneet viime aikoina?

8 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis kuva, tuo värimaailma on aivan hurmaava ;-D. Ja onhan tuo Efvakin kaunis! Ihastuin muutama vuosi sitten Nina Riccin omenaiseen Nina-tuoksuun ja olen siitä lähtien sitä käyttänyt. Täytyypä kuitenkin käydä nuuskimassa myös noita ruusuisiakin.....

    VastaaPoista
  2. Hei Merja!

    Kiitos pimeätä marraskuun aamua piristävästä kommentistasi. Kuva kaikkineen on tosiaan onnistunut, utuiset pastellisävyt luovat sadunomaisen tunnelman...ja nuuh, tekisi mieli tuntea tuon parfyymin tuoksu. Kipin kapin siis tuoksunäytettä noutamaan.

    Omenainen Nina Ricci kuulostaa hyvältä myös. Terkkuja!

    VastaaPoista
  3. Itsellänikin on tuo YR:n ruusutuoksu ja ihana on (: Olen jotenkin kuitenkin siirtynyt vuodenaikojen mukaan tuoksumiseen ja juuri nyt siis innostavat vähän raskaammat ja mausteiset tuoksut ja kukkaset ovat joutuneet kaapin perälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinhan se perinteisesti menee, minulla taitavat olla vuodenajat sekaisin ;-). Yksi syy ruusuinnostukseeni oli tietenkin Yvesin Halloween-supertarjous jonka seurauksena innostuin vuosien tauon jälkeen jälleen tilaajaksi.

      Pakko sanoa että tuossa ruusutuoksussa on jotain vanhanaikaisen mukavaa.

      Poista
  4. Hei ihana! Jos ruusun tuoksu on Se sun juttu, niin tsekkaa mun blogi maanantaina :) saatat ihastua yhteen tuoksuun josta kirjoittelen silloin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti olen kuulolla maanantaina :-). Ehkä ruusu ei kuitenkaan ihan varsinaisesti ole "se mun juttu", mutta söötti nostalginen retki - kuin visiitti pienenä mummolaan. Pidän niin monenlaisista tuoksuista ja jostain syystä itse tuoksujen lisäksi kiinnostaa niitten ympärille luotu kuva-väri-pakkaus- ja imagomaailma.

      Kivaa päivää sinulle!

      Poista
  5. Täytyy sanoa, että (yksi) tämän hetken lempituoksuistani on Calvin Kleinin Eternity. Mulla on kyllä paljon erilaisia tuoksuja, joista suurin osa on kukkaistuoksuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuuh... hyvä valinta! Sama juttu täällä, monenlaiset tuoksut ovat ihania ja on mukavaa vaihdella tuoksua tunnelman mukaan.

      Poista