2.4.2014

Hoidetut kädet ja joustoa kynsiin - testissä Alessandro Hand and Nail Spat: käsivoide & kynsiseerumi

Käsivoide on tärkeä osa kauneusrutiineitani, monen monta Eriolia ja Lemon Juicea on käytetty :-). Mukavaa vaihtelua ja ripauksen luksusta tarjoaa hieman fiinimpi sekä aivan erityisesti aikuiselle iholle suunniteltu Alessandron HAND!SPA Age Complex Cream Rich -käsivode, joka sisältää mm. hyaluronihappoa ja helmiproteiiniuutetta. Ylellisen paksu ja hedelmäisen hyväntuoksuinen voide imeytyy helposti jättäen ihon pehmeäksi sekä hoidetun oloiseksi. Ihanaa!

Esim äitienpäivälahjaa miettiville tiedoksi: myös käsivoide tulee tuollaisessa pahvisessa, kaunista paketoimista olennaisesti helpottavassa pakkauksessa :-)

Lähikuvassa Alessandro HAND!SPA Age Complex Cream Rich -käsivoiteen sisällysluettelo.

Aivan uudenlainen tuttavuus oli Alessandron Mango Nail Serum, eli herkullisesti mangon tuoksuinen kynsiseerumi. Valmistajan lupauksen mukaan lootusta ja mangouutetta sisältävä hoitotiiviste ehkäisee kynsinauhojen halkeilua ja mikä parasta minulle kova/kuivakyniselle:  tekee kynsistä taipuisammat ja joustavammat. Kovat kynnet ovat tietenkin kiva juttu, mutta tosiaan, jousto puuttuu - joten vahingon käydessä kynsi saattaa napsahtaa poikki todella pahasti.

Viikon verran olen sekä käsivoidetta* että kynsiseerumia*  kokeillut ja täytyy sanoa että aikuinen nainen tykkää. Pienikin pisara molempia riittää hyvin. Kynsien joustavuuden lisääntymisestä en osaa vielä sanoa, mutta toivotaan että toimii.


Lähikuvassa Alessandro Mango Nail Serum - hoitotiivisteen sisällysluettelo

Alessandron myyntipaikat KLIK ja verkkokauppaan KLIK 

Alessandro Facebookissa KLIK


* tuotteet saatu testiin blogin kautta

6 kommenttia:

  1. Tuo Alessandron voide onkin kokeilematta! Muuten olen käsivoiteiden suurkuluttaja, ja pari katsausta on päätynyt blogiinkin. Jos tykkää sitruunasta ja voiteen nopeasta imeytyvyydestä, kannattaa kokeilla tätä:

    http://www.iherb.com/J-R-Watkins-Shea-Butter-Hand-Cream-Lemon-Cream-3-3-oz-95-g/36030#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=watkins&rc=13&sr=null&ic=3

    Toinen ihastukseni tällä hetkellä on Crabtree & Evelynin Hand Therapy -voiteet, etenkin Wisteria on niistä todella ihanan tuoksuinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, kuulostaa kiinnostavalta ja terkkuja toiselta käsivoiteiden suurkuluttajalta :-)

      Poista
  2. Anonyymi2/4/14

    Pikkuisen luksuksempi käsirasva onkin tosi hyvä lahjaidea äidille, kiitti!

    t Tiina H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :-). Kannatan käytännöllisä lahjoja tai aineettomia sellaisia ( esim käsihoito tai konsertti ). Ripauksen ylellisyyttä sisältävä käsivoidelahja ilahduttaisi ainakin minua.

      Poista
  3. Käsien, aina näkyvien 'käyntikorttiemme', hoitaminen kannattaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Näin viiskymppisenä sen ihan oikeasti huomaa. Kädet ovat koetuksella ja kuten sanoit, aina näkyvillä, siis pidetään niistä erityishyvää huolta.

      Poista