10.8.2017

Misellivettä ja seerumia aikuisen ihon hoitoon - Ziaja Jasmine

Olen  misellivesien ystävä ja olikin ilahduttavaa saada maahantuojalta kokeiltavaksi aikuiselle iholle suunniteltu Ziaja Jasmine Micellar -vesi. Jasmiiniöljyä, hyaluronihappoa ja B5-provitamiinia sisältävä Anti Age -misellivesi riittää puhdistustuotteeksi ihan sellaisenaan, mutta tapanani on käyttää sitä puhdistusmaidon tai -öljyn jälkeen.

Jasmine-misellivedellä kostutettulla pumpulilapulla pyyhkiminen jättää kasvot raikkaiksi ja pehmeiksi. Nätti vaaleanpunainen sävy johtuu pullosta, itse tuote on väritön, parabeeniton ja tuoksuton. Tämä hellävarainen puhdistusvesi sopii myös silmämeikin poistamiseen.

+55 -vuotialle suunatussa Ziaja Jasmine -sarjassa on muitakin kiinnostavia tuotteita, kuten ihoa kirkastava ja kiinteyttävä kasvoseerumi. Miedosti kukkaistuoksuisen Jasmine Anti-wrinkle -seerumin tehoaineina ovat pehmentävä jasmiiniöljy, syväkosteuttava hyaluronihappo sekä ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä vahvistava mikrokollageeni.

Pari kertaa viikossa käytettäväksi suositeltu hyväntuoksuinen seerumi imeytyy ihon hyvin ja jättää sen pehmeäksi. Tuotteen luvataan myös tasoittavan ihon sävyä ja vaalentavan pigmenttiläiskiä - nämä ominaisuudet kuulostavat tosi hyviltä, sillä voi ei: punakkuustaipumusta ja läikkiä molempia on.

Ziajan tuotteita myy esim. Sokos ja mukavaa on maltillinen hinta. Jasmine Misellar Water 200ml / 7,90e ja Jasmine Anti-wrinkle Serum 30ml / 12,90e. Jos jotain huomautettavaa, niin pakkaukset - joissain tuotteissa vaatimattomia, mutta tärkeintähän on sisältö.

ps. erityinen Ziaja-suosikkini ( kyllä, piti käydä ostamassa uusi ) on rakeeton kuorinta-aine, josta aikaisempi postaukseni täällä KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*miselivesi ja seerumi PR-näytteitä

12 kommenttia:

  1. Mun Ziaja Jasmin suosikki on silmänympärysvoide. Se on todella hyvä ja sopii ainakin mun silmänympäryksille kuin nakutettu. Aion syksyn Puolan reissullani roudata taas kotimaahan satsin Ziajan tuotteita:)
    Pitää tsekata tuo misellivesi. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän silmänympärysvoidettaan en olekaan vielä kokeillut, pidetään mielessä.

      Poista
  2. Ihanan värinen pullo tässä misellivedessä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On on ja ensin tosiaan kuvittelin että tuotekin pinkkiä...

      Poista
  3. Ziajan tuotteet ovat hyviä ja edullisia :) mielenkiintoisen kuuloisia vaikka ovatkin suunnattu hiukan minua vanhemmille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edullisuudesta tosiaan plussaa, tykkään. Nämä Jasminet ovat anti-agea, mutta toki muutakin löytyy.

      Poista
  4. Kaunis misellivesi pullokin, ihanan värinen.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ja huh, myrskystäkin selvittiin...

      Poista
  5. Sopisi just minulle🤗iän puolesta koko sarja.Kaunis pullo🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli huomata että tällainen +55 -sarjakin heiltä löytyi.

      Poista
  6. Oo, ehkä voisinkin seuraavaksi kokeilla tuota misellivettä ^_^ Siinä on tosi ihastuttava pakkaus, ja tuo väri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja ja aurinkoista viikkoa sinulle <3

      Poista